את/ה יכול/ה לבקש בכל עת למחוק את החשבון שלך ואת כל הנתונים המשויכים אליו, באתר ובאפליקציית “התחזקות” כאחד.
איך מבקשים מחיקה
- שלחו הודעת אימייל אל [email protected] עם הנושא “בקשת מחיקת נתונים”.
- שלחו את ההודעה מכתובת האימייל שאיתה נרשמתם (או כתבו בהודעה באיזו כתובת השתמשתם), כדי שנוכל לזהות את החשבון. אם נרשמתם עם גוגל או פייסבוק, ציינו זאת.
- נאשר את הבקשה ונמחק את החשבון ואת הנתונים תוך 30 יום לכל היותר.
מה נמחק
- החשבון המשותף לאתר ולאפליקציה (אימייל, שם, סיסמה והתחברות עם גוגל או פייסבוק).
- נתוני האפליקציה: הרגלים, משימות, הגדרות, נקודות, פריטים ותמונות פרופיל.
- הקישור בין החשבון שלכם לבין חשבון גוגל או פייסבוק.
מה עשוי להישמר
נתוני הזמנות ותשלומים באתר נשמרים לתקופה הנדרשת על פי דיני המס והחשבונאות, ללא קשר לחשבון המשתמש.
מחיקת האפליקציה מפייסבוק או מגוגל
ניתן גם להסיר את הגישה של “התחזקות” מתוך הגדרות החשבון בפייסבוק (הגדרות ← אפליקציות ואתרים) או בגוגל (אבטחה ← חיבורים לצד שלישי). הסרת הגישה אינה מוחקת את הנתונים אצלנו, ולכן יש לשלוח גם בקשה בעמוד זה.
מידע נוסף במדיניות הפרטיות.